Taraftar kim seçti, Uğurcan mı Esteban mı? İşte sonuçlar

Trabzonsporlu taraftarlar Onur’un yerine kimin geçmesi gerektiği konusunda tercihlerini Uğurcan’dan yana kullandı.

Taraftar kim seçti, Uğurcan mı Esteban mı? İşte sonuçlar

Haber61 Spor Servisi


Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde yönetimin aldığı radikal karar ile Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak kadro dışı bırakılmıştı. Bu kararın ardından yıllardır bordo mavililerin kalesini koruyan Onur’un yerine kaleyi kimin devralacağı merak konusu oldu.

Bu noktada Trabzonspor’un kadrosunda hali hazırda Esteban Alvarado ve Uğurcan Çakır bulunuyor. Haber61, sosyal medyadan taraftarlara "Trabzonspor'da Onur'un kadro dışı kalmasının ardından sizce kaleye kim geçmeli?" diye sordu. Anket sonucunda büyük farkla taraftarın Uğurcan’ı istediği görüldü.

Anketin Facebook’taki sonuçlarına göre oy kullanan 3600 kişinin yüzde 78’i “Uğurcan Çakır”ı seçerken yüzde 22’si ise “Esteban Alvarado”yu tercih etti.

Aynı anketin Twitter’daki sonuçlarında da Uğurcan seçeneği ağır basarak yüzde 74’lük oy aldı ve Esteban yüzde 26’da kaldı.

Instagram’da sonuçlar değişmezken ise oy kullanan 1024 kişiden 811’i Uğurcan’ı, 213’ü de Esteban’ı seçti.

İşte anket ve sonuçları;

Facebook sonuçları;

facebook

Instagram sonuçları;

Twitter sonuçları;

Haber61 Facebook

Haber61 Instagram

Haber61 Twitter

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor