Taraftar isyan etti; YÖNETİM İSTİFA

Ligde son iki haftadır mağlup olan Trabzonspor Konyaspor karşısında da sahadan yenik ayrılarak mağlubiyet serisini üçe yükseltti. Üç haftadır taraftarının boynunu büken Trabzonspor, sahasında ağırladğı Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından yaşananla

Taraftar isyan etti; YÖNETİM İSTİFA

Ligde son iki haftadır mağlup olan Trabzonspor Konyaspor karşısında da sahadan yenik ayrılarak mağlubiyet serisini üçe yükseltti.

Üç haftadır taraftarının boynunu büken Trabzonspor, sahasında ağırladğı Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından yaşananlar ise maçın önüne geçti.

İki sezondur başarıya hasret kalan Trabzonspor taraftarı elde bir başarı olmamasına rağmen Aralık ayındaki kongrede yeniden aday olmayı düşünen İbrahim Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etti.

Trabzonsporlu taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük tepki göstermeye başladı. Onca transfere rağmen bir türlü başarının gelmemesine isyan eden taraftarlar "Yönetim İstifa" tezahuratlarıyla stadı inletirken bir kaç taraftar da sahaya indi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor