Taraftar "İstifa" diyor İHO ise yine TFF'ye gidiyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray maçında Cüneyt Çakır'ın yönetimin ardından Süleyman Abay'ın da aynı tutumla maç yönetmesi ve üst üste kaybedilen puanlar nedeniyle radikal kararlar almayı planladığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun önümüzdeki

Taraftar "İstifa" diyor İHO ise yine TFF'ye gidiyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray maçında Cüneyt Çakır'ın yönetimin ardından Süleyman Abay'ın da aynı tutumla maç yönetmesi ve üst üste kaybedilen puanlar nedeniyle radikal kararlar almayı planladığı öğrenildi.

Hacıosmanoğlu'nun önümüzdeki günlerde TFF'de görevli yönetim kurulu üyeleriyle yapacağı görüşmenin ardından alacağı kararları kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

TARAFTAR İSTİFA BEKLİYOR

Hacıosmanoğlu TFF ile görüşmeyi planlarken Trabzonsporlu taraftarların ise sabrı tamemen taşmış durumda. Konyaspor maçının ardından "Yönetim istifa" tezahuratlarıyla stadı inleten bordo mavili taraftarlar stadın çıkışında da tepki göstermişti. Trabzonsporlu taraftarlar bu noktada Hacıosmanoğlu'nun alabileceği en iyi kararın "İstifa" olacağını dile getirmeyi sürdürüyor. Yönetimin bu konuda nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor