Tanju Gürsu’nun adı Trabzon’da nereye verildi?

Tanju Gürsu'nun ismi Trabzon'da bir sokağa veriliyor

Tanju Gürsu’nun adı Trabzon’da nereye verildi?

Türk sinemasına damga vuran Trabzonspor eski yöneticisi Tanju Gürsu'nun isminin Trabzon'da nereye verileceği netlik kazandı.


Geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman sinema sanatcısı Trabzonspor eski yöneticisi Tanju Gürsu’nun isminin Trabzon’da bir sokağa verilmesi Trabzonspor Divan Genel kurulu'nda gündeme gelmiş ve belediye yetkililerle iletilmesi kararı almıştı.

Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç bugün yapılan Divan genel kurulu toplantısında konu ile ilgili açıklama yaptı. Genç, Ortahisar Belediye Meclisinden karar çıktığını ve Kemerkaya’ mahallesinde bulunan Bahar sokağına Tanju Gürsu’nun isminin verileceğini açıkladı. Sokağa isim verilmesi için mahalli idarelerin izni bekleniyor. 

Başkan Genç açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Tanju Gürsu abimizin adının daimi olarak yaşatılması konusu bir önceki toplantıda gündeme gelmişti. Biz bunu bir sonraki meclisimizde değerlendirdik, gündeme aldık. Meclisimizin bütün üyeleri ile Kemerkaya Mahallemizin Bahar sokağının adının Tanju Gürsu olarak değiştirilmesi kararı aldık. Sadece mahalli açıdan sıkıntı var. Bunu da en kısa sürede giderip bir yazı ile sizlere bildireceğiz.”

2010-2011 yılının anamızın ak sütü gibi helal olan şampiyonluğumuzun alınması konusunda hakkın bu şehre teslimine kadar ne kadar süre geçerse geçsin bu mücadele devam ettirilmelidir. En büyük güç haklı olmaktır. Her ne kadar yargı süreçlerinde FETÖ terör örgütünün hakim ve savcılarının şefaatini alsalar da şike yapan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanı ve yöneticileri şike yaptığı kesidir. Biz bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Bu mücadeleyi sadece bizim adımıza değil. Trabzonspor bir futbol kulübünden öte bu milletin birliğine beraberliğine katkı yapan şanlı bir kulüptür. 50. Yılda başkanımızın ve takımımızın arkasında durarak şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldıracağız.”



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler