Tahkim Kurulu Trabzonspor'un cezasını onadı! Tribün kapatma

Tahkim Kurulu Trabzonspor'un para ve tribün kapatma cezasını onadı.

Tahkim Kurulu Trabzonspor'un cezasını onadı! Tribün kapatma

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun 12 Şubat 2022 tarihli toplantısında, Trabzonspor’a da 48 bin TL para ve tribün kapatma cezası verildiği açıklandı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan Tahkim Kurulu açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Trabzonspor'un, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 10.02.2022 tarih ve E.2021-2022/626 - K.2021-2022/755 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

Trabzonspor'un, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52/2. maddesi uyarınca 48 bin TL para cezası ile cezalandırılmasında, Futbol Disiplin Talimatı'nın 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu Batı Alt Tribünü Vip Platinum B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmesinde sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor