Sürmen’den Hacıosmanoğlu’na cevap

Trabzonspor kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bugün basın ile gerçekleştirdiği toplantı da Divan Başkanlık kurulu ile ilgili kullandığı ifadeler sonrası Divan Başkanı Ali Sürmen’in bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.Haber 61.Net Spor

Sürmen’den  Hacıosmanoğlu’na cevap

Trabzonspor kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bugün basın ile gerçekleştirdiği toplantı da Divan Başkanlık kurulu ile ilgili kullandığı ifadeler sonrası Divan Başkanı Ali Sürmen’in bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Haber 61.Net Spor Servisinin ulaştığı Ali Sürmen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarını henüz okumadığını belirterek  eğer böyle bir açıklama yapmış ise bizde Divan Yönetimi ile bir araya geliriz ve bir açıklama yapmak haiz olursa bizde açıklama yaparız ifadelerini kullandı.

Öte yandan Divan Başkanlık Kurulunun 4 Nisan’da yapacağı toplantı da Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sarf ettiği sözlere istinaden bir açıklama yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler