Sürmen ve Hacıkerimoğlu’ndan TSYD Trabzon Şubesine ziyaret

Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu'ndan TSYD Trabzon şubesine ziayaret.

Sürmen ve Hacıkerimoğlu’ndan TSYD Trabzon Şubesine ziyaret

Trabzonspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Sürmen ve Hacıkerimoğlu, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor'un başarısı için herkese önemli görevler düştüğünü belirterek, "Takımımızın özlenen hedefe doğru adım adım ilerlediği bu süreçte teknik kadro, futbolcular, yönetim kadar eski yöneticiler, taraftarlar, basın velhasıl tüm camiaya görevler düşmektedir. Birlik ve beraberliği bozacak söylem ve hareketlerden uzak durmak kulübümüzün menfaatlerine uygun olacaktır. Herkesi zaman zaman kötü sonuçlar olsa bile takımı ve yöneticileri desteklemeye davet ediyorum" dedi

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu ise TSYD Trabzon Şubesi'nin önemli projelere imza attığına vurgu yaptı, "Türk futbolunun gelişmesinde herkes gibi basının da çok önemli görevleri var. Bu çalışmaların biz de yakından takipçisi ve destekçisi oluyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor