Sürmen: Sezona kötü başlamadık

Ali Sürmen maç öncesinde Haber61 TV'ye konuştu

Sürmen: Sezona kötü başlamadık

Haber61 Spor Servisi

Beşiktaş Trabzonspor maçı öncesinde Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen Haber61 TV'ye konuştu

Sürmen  "Temennimiz Trabzonsporun başarılı olması. Ligimizin dinamosu olan 4 takım arasındaki maçların futbol camiasında dikkatle izlendiğini herkes biliyor. Dünkü maç bizi ilgilendirmiyor. Bugünkü maçta galibiyet alma durumundaytız. Arzumuz budur Takmımız hocamız buna göre hazırlanmıştır. İstenen sonuçlar bazen gerçekleşmeyebilir bundan taraftarlar üzülebilir ama yaşanan sakatlıkları da düşünmek lazım. En iddialı olduğu zaman kaybedebilir, en iddiasız olduğunda da kazanabilir Trabzonspor." dedi.

Sezona aslında iyi bir başlangıç yapıldığını söyleyen Sürmen "Sezona kötü başlamadık. Avrupa’da gruplara kaldık. Başkanla teknik direktörle ziyaret ve sohbetlerimizde de espiriler oldu. Sorloth olmasa gruplara kalabilirmiydik. Bunları futbolcuya indirgememeiz lazım. Sorunumuz sakatlarımız. Onların yerine de oynayacak olanların bir intibak süreci olduğunu unutmamamız lazım. Bu sürecin sonunda doğru veya yanlış olduğunu değerlendirebiliriz. Biz çok sabırsısız. Sabredelim hocamıza güvenelim. Yönetimi doğru yaptığı şeylerde destekleyelim." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor