Sürmen: Hiç kimse Burak ve Onur kötü diyemez ama...

Ali Sürmen maç öncesinde Haber61'e konuştu

Sürmen: Hiç kimse Burak ve Onur kötü diyemez ama...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Fenerbahçe ile oynanacak mücadele öncesinde Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu
.
Sürmen, Trabzonspor’un her zaman böyle zorlu maçlara hazır olduğunu söyleyerek “Trabzonspor, camia, taraftar ve yönetim olarak her zaman hazırdır. Gönlümüz de iyi futbolla Fenerbahçe’yi yenmekten yanadır” dedi.

Gelecek hafta yapılacak kongre  ile ilgili konuşan Sürmen  “Daha önceki seçimlerde aday olmak isteyenler bizi arardı. Ama şu ana kadar bizi arayan olmadı ama olmayacak anlamına gelmez. Bu süreçte tüm kesimin evet diyebileceği bir yönetimle çıkılması gerekir. Tek başına başkan bu sorunları çözemez. Tecrübeli insanlara ihtiyacımız var. Sadece yönetici olma isteyenlerle sorunları çözemeyiz. Tecrübeli insanlarla uzun vadede sorunları çözmek gerekir. Zor dönemdeyiz. Herkesin fedakarlık yapacağı dönemdeyiz. Oy kullanma hakkı olan 7200 delege var. Kaç kişi katılır göreceğiz.” Dedi.
Maçta kimin öne çıkacağı ile ilgili soruya da yanıt veren Sürmen  “ Tabi ki herkes gibi kalecilerinin öne çıkmasını istemeyiz. Kaleci haricinde herkes öne çıkabilir.” İfadelerini kullandı.

Onur ve Burak’ın kadro dışı kalmasını yorumlayan Sürmen “ Onur ve Burak konusunda genişletilmiş divan kurulu toplantısında gerekeni açıkladık. Bu bir sistemdir. Futbolcuya dayalı bir futbol takımı olamaz. Bu kuraldır. Hiç kimse bu futbolcular için kötü diyemez. Bu sistem gereğidir. Yoksa iki futbolcuyu da seviyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor