Sürmen: Herkes doğru yaptığı düşünüyor

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen 35. Divan genel Kurulu'nda Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.Ali Sürmen "Seçimsiz Genel Kurullarda maalesef katılım arzu ettiğimiz düzeyde olmuyor. Buraya gelen İnsanlar Trabzonspor’un mali ve genel durumu hak

Sürmen: Herkes doğru yaptığı düşünüyor

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen 35. Divan genel Kurulu'nda Haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Ali Sürmen "Seçimsiz Genel Kurullarda maalesef katılım arzu ettiğimiz düzeyde olmuyor. Buraya gelen İnsanlar Trabzonspor’un mali ve genel durumu hakkında bilgi almak için geliyor. İnşallah buradan sağlıklı sonuç çıkar" dedi.

HERKES DOĞRU YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Trabzonspor yönetim kurulu ile aralarında bir sorun olmadığını belirten Sürmen, "Daha önceki toplantı bizim tarafımızdan yapılmıştı. Bugünkü toplandı Trabzonspor yönetimi tarafından yapıldı. Ama gelip burada rapor sunup sunmayacakları onların bileceği iş. Herkes kendi doğru yaptığını düşünür. Ama sonuç doğru değilse oturup düşünmemiz gerekir." şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor