Süper Lig'de uzatma dakikaları olmasaydı Trabzonspor kaçıncı olurdu?

Süper Lig'de uzatma dakikaları olmasaydı...

Süper Lig'de uzatma dakikaları olmasaydı Trabzonspor kaçıncı olurdu?

Spor Toto Süper Lig'de sezon sonunun yaklaşması ile beraber, zirve yarışının yanında küme düşme mücadelesi veren takımlarda kıyasıya bir rekabet içine girmş durumda...

Özellikle Trabzonspor'un uzatma dakikalarında yediği gollerle şampiyonluk yarışından uzaklaştığı ligde, uzatma dakikaları kaldırılırsa nasıl bir puan tablosu oluşur.

Süper Lig'in 3. haftasında MKE Ankaragücü karşısında uzatma dakikalarında Youness Mohktar'ın, 16. haftada Beşiktaş karşısında Mustafa Pektemek'in, 24. haftada Kasımpaşa karşısında Trezeguet'in penaltı vuruşundan attığı gole ve 30. hafta Fenerbahçe karşısında Valbuena'nın frikik golüne engel olamayan Bordo-Mavililer, söz konusu maçlarda 8 puan kaybetti.

Eğer uzatma dakikaları olmasaydı Trabzonspor 61 puan ile Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk yarışında Medipol Başakşehir ile aynı puanda zirveye ortak olacaktı.

İşte o puan durumu:

Uzatmalar olmasaydı puan durumu nasıl olurdu?

(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor