Süper Lig ekibinin stoperi Trabzonspor'a mı geliyor?

Trabzonspor'un Andreaw Gravillon’u gündemine aldığı iddia edildi.

Süper Lig ekibinin stoperi Trabzonspor'a mı geliyor?

Trabzonspor, stoper transferinde birçok aday üzerinde ilerlerken Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Andreaw Gravillon’u gündemine aldığı iddia edildi.

İç piyasada yerli stoper olarak Emirhan Topçu için nabız yoklayan Trabzonspor’un gündeminde Andreaw Gravillon'u aldığı iddia edildi.

haber-61.jpg

Adana Demirspor’un 26 yaşındaki savunmacısının, geniş listede olduğu öğrenildi. Güney ekibinin sezon başında 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Reims’den kadrosuna kattığı 1.89 boyundaki stoper, bu sezon 32 lig maçında forma giyerken, 2 de gol attı. Gravillon, Avrupa elemeleri ve Türkiye Kupası’nda da 6 karşılaşmaya çıktı.

Ara transferde kadroda küçülmeye giden ve kadrodaki maliyetli pek çok oyuncusunu gönderen Adana Demirspor, geçtiğimiz günlerde transfer yasağıyla karşı karşıya kalmıştı. Ödemeler konusunda sıkıntı çeken Lacivert-Mavililer, sezon sonunda Gravillon’u da elden çıkarabilir. Trabzonspor’un para artı takasta oyuncu teklifi yapabileceği belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler