Süper Lig ekibinin Abdulkadir Parmak ısrarı sürüyor!

Trabzonspor, Abdulkadir Parmak konusunda kolaylık gösterecek.

Süper Lig ekibinin Abdulkadir Parmak ısrarı sürüyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın  yeni sezon kadrosunda düşünmeyip transferi  için izin verdiği futbolculardan Abdulkadir Parmak şu ana kadar herhangi bir kulüple anlaşmazken, Süper  Ligin bir başka Karadeniz ekibi Giresunspor deneyimli orta saha için ısrarını sürdürüyor.

Çotanakların teknik Direktörü Hakan Keleş’in geride kalan sezonda da kadrosunda görmek   istediği  27 yaşındaki oyuncu tercihini Kayserispor’dan yana kullanmıştı.

Genç oyuncusu Murat Cem Akpınar'ı  geçtiğimiz günlerde  Giresunspor’a kiralayan  Trabzonspor,  Abdulkadir Parmak’ın da çotanakların teklifini kabul etmesi halinde  her türlü kolaylığı göstermeye hazır. Bu arada  Bordo-Mavililerle 2024'e kadar sözleşmesi bulunan, 1 kez da A Milli Takım formasını giyen Parmak, geçtiğimiz sezonun ikinci devresini kiralık olarak geçirdiği Kayserispor'da 17 karşılaşmaya çıkıp   1 gol, 2 asistlik katkı sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor