Süper Lig ekibinden ilginç açıklama "Trabzonspor maçında cezalandırıldık"

Tahkim kurulu cezalarına büyük tepki.

Süper Lig ekibinden ilginç açıklama "Trabzonspor maçında cezalandırıldık"

Tahkim kurulunun, Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa finalinde çıkan olaylar ile ilgili, PFDK'nın verdiği 5 maç cezayı onaylamasından sonra Konyaspor'dan sert bir açıklama geldi.

Samsun'da, Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında 
oynanan Süper Kupa final karşılaşması sonrasında yaşanan olaylar neticesinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 5 maç seyircisiz oynama cezasının Tahkim Kurulu tarafından onaylandığı hatırlatılan açıklamada, kararın hukuk dışı olduğu vurgulandı.

Ayrıca Trabzonspor maçına da değinen açıklamada "Bu olayların hemen akabinde takımımız ligin ilk maçında Trabzon deplasmanında da cezalandırılmıştır. Taraflı tarafsız herkesin fikir birliği içinde olduğu tek konu, bu müsabakada da kulübümüzün büyük bir haksızlığa uğradığıdır Kısacası kurulun onadığı kararla Türk Futbol tarihinin bütün sorunlu, sıkıntılı, utanç verici maçlarının hesabı tek kalemde Atiker Konyaspor'a kesilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor