Süper Lig ekibi Ibanez’i istiyor iddiası

Süper Lig ekibi Göztepe'nin Luis Ibanez' talip olduğu iddia edildi.

Süper Lig ekibi Ibanez’i istiyor iddiası

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya Yeni Malatya yenilgisiyle başlayan Göztepe'de yönetim sol bek transferini hızlandırmak için düğmeye bastı. Bu noktada sarı kırmızılıların Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Luis Ibanez'e talip olduğu iddia edildi.

Hakem Hüseyin Göçek'in kötü yönetimi sonrası Malatya'ya yenilen Göztepe'de özellikle sol bek mevkiinde yaşanan aksaklıklar savunmaya transferi zorunlu hale getirdi. Chelsea kulübü ile Abdul Rahman'ı kiralamak için anlaşamayan Göz-Göz, sürpriz bir hamle yaparak Trabzonsporlu Luis Ibanez'i gündemine aldı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Karadeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Arjantinli savunmacı ile menajeri aracılığıyla bağlantıya geçen Göztepe yönetimi, transferde olumlu sinyaller aldı. Bu sezon ligde sadece bir maçta şans bulan Ibanez'i kadrosuna katmayı planlayan yönetim, Trabzon'a resmi teklifini iletecek. Futbolcunun mayıs ayı sonunda boşa çıkacak olmasını fırsat bilen Göztepe yönetimi, futbolcuyu uygun bedelle transfer etmeyi planlıyor.

luis ıbanez

ALTERNATİFLER HAZIR

Göztepe'nin sol bek transferi için liste başına yerleştirdiği Luis Ibanez transferinde sorun yaşanması halinde yönetimin elinde alternatif isimler de yer alıyor.

Yeniasır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor