Sümer’den Hacıosmanoğlu’na sert eleştiri

Trabzonspor Eski Kulüp Başkanlarından Özkan Sümer Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yaşananlarla ilgili Haber61 Spor Servisine  açıklamada bulundu. Sümer yaptığı açıklamada, olayları izleme imkanım olmadı  ama yansımalarının farkındayım.

Sümer’den Hacıosmanoğlu’na sert eleştiri

Trabzonspor Eski Kulüp Başkanlarından Özkan Sümer Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yaşananlarla ilgili Haber61 Spor Servisine  açıklamada bulundu.

Sümer yaptığı açıklamada, olayları izleme imkanım olmadı  ama yansımalarının farkındayım. Karşılaşma sonrası yaşananlar Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na özgü bir çılgınlık. Trabzonspor’a da yapılmış bir haksızlık var ortada.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Havaalanında yaptığı açıklama ile ilgili görüşlerini aktaran Sümer, bu doğrultuda çelişkileri yeni değil İbrahim Hacıosmanoğlu’nun. Her şeyi düzmece, uydurmaca, değiştirmece devam eden bir yapısı var. Bununla bir kısmı kandırdığı ,yanılttığı gerçeği de var ama Trabzonspor’u gerçek çehresini görmeye engel olacak başka şeylere dikkat çekmeye çalışıyor dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler