Sümer: "Tedaviye ihtiyaçları var"

Trabzonspor eski başknaı ve Teknik Direktörü Özkan Sümer, 35. Olağan Divan Genel Kurulunda konuşma yaptı.Özkan Sümer yaptığı konuşmada şunları söyledi;"Çok büyük dertlerimiz var. Bu dertlerin hafiflemesi Trabzonspro2un eski günlerdi gibi heyecan ve bütünl

Sümer: "Tedaviye ihtiyaçları var"

Trabzonspor eski başknaı ve Teknik Direktörü Özkan Sümer, 35. Olağan Divan Genel Kurulunda konuşma yaptı.

Özkan Sümer yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Çok büyük dertlerimiz var. Bu dertlerin hafiflemesi Trabzonspro2un eski günlerdi gibi heyecan ve bütünlük içinde olması yönünde bizlere çok büyük görevler düşüyor. Divan Kurulu önerileri uyarıları dengesi ve yönetimi ile en saygın birimdir. Divan Kurulu yönetim kurulları için bir terapi yeridir.

Anlaşılan o ki yönetim kurullarının Divan Kurulunda bir terapiye değil Hastanede bir tedaviye ihtiyaçları vardır. Buraya katılmamalarından anlaşılan odur. Eski oyuncuları katıldığı yaptığımız siyasete katkıları olmuştur. Övüncümüz, sevincimiz, acımız kişiliğimiz ve vatanımız var. Trabzonspor elbette ki bir kısım problemler yaşayacaktır. Trabzonspor’u kaybediyoruz. Bu kolay geçiştirilebilecek bir durum değildir. Bu durumu8n fark edilmemesi mümkün değil. Fark edilip te ilgisiz kalınması mümkün değil. Trabzonspor ile ruhumuzu özümüzü çocuklarımızı kaybediyoruz. İnsanlar yanlış olacakta iş doğru olacak. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Transfer çok ciddi bir olaydır. Kulübün performansı konusunda en önemli parametre olan transfer konusunda hiç arayışımız yok. Bu araştırmanında bir nedenselliği olması lazım. Biz ne yapıyoruz. Bir kısım çıkar ilişkileri, bir kısım sabıkalı insanların getirmesi ile yanlışlar içine düşüyoruz. Transfer çok teknik bir olaydır. Bunlara rağmen transferin maliyeti uygunluğu yaşadığımız bu büyük projenin mali problem olduğunu sakın düşünmeyin. Türkiye UEFA’da mali hacmiyle 6. Sırada. Dünyada da 6. Bu kadar kazanç sağlayan bir neden sportif başarı bu kadar düşük kulüpler neden borç batağında. Yaşanan olaylar para sorunu değil bilgi verimlilik yönetim sorunu yaşıyor.
Her türlü çıkarcılığınm pisliğin içinde olacaksın. Temiz futboldan bahsedeceksin. El insaf. Şairin dediği gibi “o köy bizim köyümüz. Gitmesek te görmesekt e o köy bizim köyümüz” gelin o köyümüzde mutlu olalım.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler