Sümela Manastırı’ndaki ayinde Trabzon ve Trabzonspor vurgusu

Trabzon’da Sümela Manastırı’nda düzenlenen ayinde Bartholomeos’tan Trabzon ve Trabzonspor vurgusu.

Sümela Manastırı’ndaki ayinde Trabzon ve Trabzonspor vurgusu

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan tarihi Sümela Manastırı’nda bu yıl 10. Ayin düzenlendi.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı ayini Fener Rum Patriği Bartholomeos yönetti.

Bartholomeos ayin sırasında yaptığı konuşmada Trabzon ve Trabzonspor vurgusu yaptı.

TRABZON VE TRABZONSPOR VURGUSU

Konuşmasında Trabzon’a her gelişinde Trabzonluların sevgisine mazhar olduklarını belirten Bartholomeos, “Bugünkü dualarımızda, merhum Drama Metropoliti Pavlos da vardı Kendisinin, memleketi Trabzon'a olan sevgisi o kadar büyüktü ki, bu sevgiyi ve ilgiyi bize ve patrikhanemize de aşıladı. Merhum Metropolit Pavlos'un temelini attığı bu sevgiyi ise, siz kıymetli Trabzonluların bizlere olan alakası daha da büyüttü. Trabzon'a her gelişimizde sizlerin sevgisine mazhar oluyoruz. Bu sevgi ve ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Bizim için kutsal olan bugünde yaptığımız ayinde sevgili Trabzon halkı için de dua ettik” dedi.

Trabzonspor’a başarı dileyen Bartholomeos “elbette spor tarihinde başarılar yazmaya devam eden Trabzonspor'un galibiyetlerini de takdirle takip ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler