Süleyman Hurma'dan Trabzonspor sözleri

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Süleyman Hurma'dan Trabzonspor sözleri

Trabzonspor'da bir dönem sportif direktörlük görevi yapan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, bordo mavililer ile ilgili ASpor canlı yayınında gelen bir soru üzerine açıklamalarda bulundu. 

Trabzonspor ile ilgili konuşan Süleyman Hurma şunları söyledi:

"Bir gün Trabzonspor büyük kulüp mü küçük kulüp mü diye bir tartışma oluşmuştu. Orada şu cevabı verdim. Dedim ki 'Trabzonspor büyük kulüp.' Dediler ki 'Nasıl büyük kulüp kaç senedir şampiyon olmuyor?' Şampiyon olmayabilir her sene şampiyon olabilecek kadroyu kuruyor ve o ekonomiyi oluşturuyor. O zaman büyük kulüp. Bir kere bunu iyi anlamamız lazım.

"Böyle bir şampiyonluk görmedim"

Türk futbolunun önemli bir rengi Trabzonspor. Benim futbolun içine girdiğim, yetiştim çok sevdiğim, çok önemsediğim bir kulüp. Aynı zamanda dostum dediğim insanların da neredeyse yüzde 90'ı Trabzonludur. Şampiyonluğunu da takdir ediyorum. Gerçekten iyi bir iş çıkarttılar. Daha ligin yarısı gelmeden en önemlisi diğer bütün  rakiplerini yıldırdılar. Rakipleri biz bu sene bu yarışın içerisinde olmayacağız duygusuna kapıldı. Kendimi bildim bileli böyle bir şampiyonluk hiç görmedim. En iyi ihtimalle 27',nci haftalarda şampiyon Fenerbhaçe, Beşiktaş olur demeye başlamışızdır. Trabzonspor daha ilk yarı bitmeden rakiplerini bertaraf etti. Bu çok önemli ve değerli. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor