Süleyman Hurma; "Mbia bir iki gün içinde..."

Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu sezon da yaptığı transferlerle adından söz ettirmeye hazırlanan Trabzonspor'un ilk hamlesi camiayı ayağa kaldırdı. Trabzon'da yapılan görüşmede oyuncuya, "Burası futbol şehri, burada sadece futbol konuşulur. Dünyada kendi ş

Süleyman Hurma; "Mbia bir iki gün içinde..."

Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu sezon da yaptığı transferlerle adından söz ettirmeye hazırlanan Trabzonspor'un ilk hamlesi camiayı ayağa kaldırdı. Trabzon'da yapılan görüşmede oyuncuya, "Burası futbol şehri, burada sadece futbol konuşulur. Dünyada kendi şehrinin takımına bu kadar bağlı başka bir yer bulamazsın" sözleri söylenen Kamerunlu oyuncu, büyük ölçüde ikna edildi. 

Sportif direktör Süleyman Hurma, konuyla alakalı yaptığı açıklamada; Mbia ile birçok konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Görüşmelerimiz çok olumlu sürüyor. Beklentimiz bir iki güne kadar imzaları almamız yönünde. İmzayı atana kadar transfer bitmiş sayılmaz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor