Süleyman Abay kaç puan aldı!?

Üst düzey hakemlerin peş peşe büyük hatalar yapmaları nedeniyle zor durumda kalan Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK), şimdi de Süleyman Abay şoku yaşanıyor.   Daha önceki haftalarda düşük not alan Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Barış Şimşek ve Halis Özkahya'yı d

Süleyman Abay kaç puan aldı!?
Üst düzey hakemlerin peş peşe büyük hatalar yapmaları nedeniyle zor durumda kalan Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK), şimdi de Süleyman Abay şoku yaşanıyor.
 
Daha önceki haftalarda düşük not alan Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Barış Şimşek ve Halis Özkahya'yı dinlendirmek zorunda kalan MHK, Trabzonspor-Torku Konyaspor maçında 2 kritik hata yapan Süleyman Abay'ı da mecburen kızağa çekecek.
 
Konuk takımın 2-1 kazandığı karşılaşmanın gözlemcisi Taner Gizlenci, hakem Süleyman Abay ve yardımcılarından Gökmen Olgaç'a 7.4 puan verdi.
 
'Beklentilerin altında' anlamına gelen bu not nedeniyle her iki hakem en az 1 ay dinlendirilecek. Abay ve Olgaç, Torku Konyaspor lehine verilen penaltı ve Trabzonsporlu Erkan Zengin'in 2. sarıdan kırmızı kart gördüğü pozisyonlarda hatalı bulundu. Süleyman Abay'ın penaltı kararını Gökmen Olgaç'ın uyarısı üzerine verdiği bildirildi.
 
Gözlemci Taner Gizlenci'nin raporunda, Erkan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonun da Olgaç'ın önünde yaşandığına dikkat çekildi. (Hürriyet)
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler