Şükrü Kuleyin: Ülkede bir Trabzon kompleksi oluştu!

Trabzonspor Hatayspor maçı öncesinde Şükrü Kuleyin Haber61'e konuştu

Şükrü Kuleyin: Ülkede bir Trabzon kompleksi oluştu!

Süper Lig’in 17. Haftasında Trabzonspor sahasında Hatayspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde Akyazı’da Haber61 TV’nin konuğu İYİ Parti GİK üyesi Şükrü Kuleyin oldu.

Kuleyin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Ben spor ile siyaseti ayıran bir kişiyim. İYİ Parti’nin mensubuyum, Kurucular Kurulu Üyesiyim, Genel İdare Kurulu Üyesiyim. Trabzon’da bugün güzel bir tören oldu. Partiye katılımlar oldu. Buraya gelişim sebebim ama Trabzonspor tabiki.

Geçtiğimiz günlerde bir telebvizyon kanalında talihsiz açıklamalar oldu. Reklamını da yapmayalım onların. Trabzonspor yukarıya doğru gittiği zaman, hemen Pontus-Rum gibi birerlerle ilişkilendirmeye  çalışıyorlar. Bu çok ayıp, yakışmıyor. Trabzonspor ve Trabzon bu ülkenin çimentosu. Şunu net olarak söyleyeyim son yıllarda ülkede bir Trabzon kompleksi oluşmaya başladı. Vuracak hiçbirşeyimiz olmadığı, sanayimiz falan da olmadığı için Trabzonspor  başarılı olduğu zaman nedense birilerinin aklına bu tür şeyler geliyor. Onun için sizin aracılığınızla tepki gösterdim. Ne demek yani Pontus, ne demek Yunanlılar seviniyor vs. Fenerbahçe’de Yunan futbolcu olduğu zaman iyi, biz de oynadığı zaman mı kötü oluyor. Bunlar ucuz şeyler.

Geçen hafta kolum kırıldığı gibi nazarlıktı, Trabzonspor da bir kırıklık yaşadı. Bugün geçen haftayı telafi edeceğiz. Türkiye’yi bir gün sevindirdki, rakipler bizi aratmadılar. Bugün farkın açılacağına inanıyorum. Biraz futbolcular, camia havaya girdi. Biraz ayaklarımızı yere basalım. Bu futbol, kaleye gol girmediğinde olmuyor. Yere sağlam basa basa bu sene bu olacak. Geliyor gelmekte olan.

Nwakaeme’nin olmayışı etkilemez bir şey olmaz, çocuklar canavar gibi. Bizim uşaklarımız işi bitirir. 

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor