Şükrü Kuleyin: Trabzonspor forması giyen her oyuncu değerlidir

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi ve İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şükrü Kuleyin, Haber61'e konuştu.

Şükrü Kuleyin: Trabzonspor forması giyen her oyuncu değerlidir

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi ve İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Şükrü Kuleyin, Trabzonspor - Galatasaray maçı öncesinde Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Kuleyin, konuşmasında "Çok sakatlarımız var. Uğurcan da yok. Trabzonspor forması giyen her oyuncu değerlidir. Trabzonspor – Kopenhag maçında da bana göre sosyal medyadaki gibi değil. Çok talihsizliklerle başladık Şampiyonlar Ligi ön elemelerine. 2. maçı alabilirdik. Ama zaten futbolun güzelliği burada. Bu başkan, bu yönetim, bu hoca, bu kadroyla biz geçen sene dünyaya örnek gösterilen sevinçler yaşadık. Ben bizim camiayı çok kırılgan görüyorum. Olabilir yani futbolda her şey var. Yeni çekilen kuralardan umutluyum. Gruplardan geçtiğiniz zaman Şampiyonlar Ligi’nde bir para var. O paranın büyük bir kısmını telafi edeceğimize inanıyorum. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Geçen seneyi şampiyon yapan takımda ana iskelet yok. Arkadaşlar mecburen transfer yapıyorlar. İnşallah aldıklarımız uyum sağlar. 2-3 hafta sonra da Hamsik, Bakasetas, Uğurcan geri döndüğü zaman inanıyorum Trabzonspor çok iyi yola girecek. Ben Trabzonspor’un yine temkinli olmasını bekliyorum. Hızlı gençlerine dikkat edersek rahat yeneceğimize inanıyorum. Bakmayın siz eksikliklere, Trabzonspor bu maçı seyircisiyle beraber alacak. 2-1 kazanırız." ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler