Şükrü Kuleyin Haber61'e konuştu! Havalimanı ve tesisler ile ilgili açıklama! Bu öneriyi sundu..

Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi ve İYİ Parti GİK üyesi Şükrü Kuleyin, Trabzonspor-Ferencvaros maçı öncesi Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Şükrü Kuleyin Haber61'e konuştu! Havalimanı ve tesisler ile ilgili açıklama! Bu öneriyi sundu..

Kızılyıldız maçını talihsiz bulduğunu belirten Kuleyin; "Bu gibi gruplarda kendi ayağını kendin kesiyorsun. Gecen hafta bu işi bitirebilirdik. Kızılyıldız maçını talihsiz buldum. İnanamadım. Çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. İlk yarım saat, direkten dönen top, Hamsik’in tam aradığı toplar geldi. Basit hatalar, talihsiz bir maç. Kızılyıldız maçında çok üzüldüm. Etkilendim yani çok rahat geçerdik. Bu sene bir talihsizliklerle başladık. Hocamız kasım diyor. Bakalım Kasımda neler olur? Enteresan bir kadro. Umarım Abdullah hoca yanılmaz. Bizim yapıcı olmamız lazım. Biz gecen sene şampiyon olduk. İnanmıyorum her yerde bir kırılganlık kopukluk var. Ya ne oluyoruz? Elimizden alınan bir şampiyonluk vardı. Birlik beraberliği sağlamamız lazım. Sağduyu çağrısı yapıyorum. Bugün yenile de biliriz olabiliriz. Sanki yarın başka takım mı tutacağız. Ne yapabiliriz ki ?  çözüm getiren yok. Abdullah Avcı gitsin mi diyelim. Ahmet Ağaoğlu gitsin mi diyelim? Kimseye sahip çıkamıyoruz. Biz nasıl bir camiayız. Arkasında değiliz. Umarım bugün hata yapmayız. Kimyamız bozuldu. Bakalım…" dedi.

ÖNERİ SUNDU

Havalimanı ve tesisler tartışmaları hakkında konuşan Kuleyin; "Ben başkanın dediğini eleştirmiyorum. Saygı duyarım. Siyasilerin bu konuya atlamasına üzüldüm. Trabzonspor’un borcu var. Hükûmetteki arkadaşlarımız var siyasi isimler var. Avni Aker nasıl alındıysa Erdoğdu Kışla’nın olduğu yere ya da Boztepe de güzel bir tesis yapalım. Bu şehir çözüm üretsin. Havaalanının pistini genişlemesi zaten apayrı bir konu. Ben öneri veriyorum. Elimde yetki olsa güç olsa ben yaparım. Borcu kapatacak şekilde bir şeyler yaparım." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler