Şükrü Kuleyin: Bize her yer Trabzon’u ispat edeceğiz

İYİ Parti GİK üyesi Şukrü Kuleyin’den Trabzonspor maçı öncesi önemli açıklamalar geldi.

Şükrü Kuleyin: Bize her yer Trabzon’u ispat edeceğiz

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor, Süper lig’in 26. Haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı.

Karşılaşma öncesiHaber61 mikrofonlarına konuşan İYİ Parti GİK üyesi Şükrü Kuleyin “Bize her yer Trabzon” ‘u ispat edeceğiz ifadelerini kullandı.

Kuleyin yazdığı kitap hakkında şu ifadeleri kullandı:

Son yıllardaki tartışmaydı, Abdülhamit ben sadece Abdülhamit’in bir insan olduğunu hepimiz gibi hataları sevapları olduğunu ortaya koymak için bir kesim kızıl sultan bir kesim gök sultan ben öyle bir şey olmadığını Abdülhamit’in bizim 37 padişahımızdan bir tanesinin olduğunu insan olduğunu ortaya koydum başka bir amacım yok.

Alanyaspor karşılaşmasına da değinen Kuleyin şöyle konuştu:

Çok güzel bir maç olacak çok güzel ağırladılar misafi5r ettiler bizi sağ olsun Alanya Türkiye’deki en büyük ilçelerden bir tanesi bence il olmayı hak eden bir yer. Burada son aldığım bilgiye göre 50 bin yabancı yaşıyor. 129 ülkeden vatandaş var burada yani Alanya bizim Türkiye’nin dışarıya karşı bir fotoğrafı. Futbolda da başarılar güzel bir ekip kurdular bir ilçe takımı olmasına rağmen ama biz Trabzonspor’uz. Trabzonspor bu sene Allah’ın izniyle hedefine ulaşmak üzere. Benim için bu maçlar sadece ve sadece böyle zamanla yarışıyoruz bir an önce bize her yer Trabzon’u tüm Türkiye’ye tüm dünyada kutlayacağız. Sürpriz kutlamalar olacak onunda bir tüyosunu vereyim. Trabzonspor gerçekten yani acısını çıkarta çıkarta yapılan haksızlıkların çalınan şampiyonlukların hepsinin acısını çıkara çıkara çok keyifli. Şöyle 1-2 haftadan sonra görürsün dünyanın her yerinde bu şampiyonluk kutlanacak ve bize her yer Trabzon’u ispat edeceğiz.

Şöyle bir şey söyleyeyim ben teknik konulara pek girmem Trabzonspor konusunda sadece geriden oyunu kurduğunu biliyorum Alanya’nın bu Trabzonspor için avantaj çünkü önde çok iyi bir forvetimiz var. Ben yine Visca’nın öne çıkacağını biliyorum. Büyük konuşmayayım ama bu maçı rahat alacağız. Her taraf Trabzon bütün cafeler bütün kahvaltı salonları hep Trabzonsporlu iddia ediyorum 5 bin kişi varsa 2.500’ü Trabzonludur

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor