Şükrü kuleyin: "Ben ocudan bucudan oy istemiyorum"

Şükrü Kuleyin basın toplantısı düzenledi.

Şükrü kuleyin: "Ben ocudan bucudan oy istemiyorum"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Divan başkanlığı'na adaylığıını açıklayan Şükrü Kuleyin basın toplantısı düzenleyerek "ben ocudan bucudan oy istemiyorum" dedi.

Başkan Adayı Şükrü Kuleyin ben kimsenin adayı değilm diyerek camianın bölündüğünü öne sürdü ve "Camiamız bir çok parçaya bölündü. Özkan Süğmer'inadamı, mehmet Ali YIlmaz'ın adamı, Sadri Şener'in adamı, Faruk Özak'ın adamı. ben kimsenin adamı değili. Ben Trabzonspor'un adamıyım. Bütün başkanlar bu camianın değeridir. hatta onalrı da ziyaret edeceğim" diyerek mesaj verdi.

"Mevcut yönetimden istifa edenlerin adayı olduğunuz söyleniyor, doğru mu?" sorusuna Kuleyin, "asla böyle bir şey yok. İstifa edenleri gözümün önüne getirdim. bir kaç tanesi zaten bana oy vermeyeceğini söyledi. aradım konuştum. Nevzat Aydın Tanzanya'da. Trabzonlu olmamasına rağmen iyi bir arkadaşımızdır. Beni desteklemiyrolar ki bana oy versinler. zaten biir tanesi oy kullanabilir. " ifadelerini kullandı.


Şükrü Kuleyin yaptığı açıklamada "Trabzonspor yönetimlerinde çalışan arkadaşlarımız bilir ki her zaman Trabzonspor'un ve şehrin yanında oldum. 2010-20011 yılında açınan 7. şampiyonluğumuz sonrasında herkesin fikrine ihtiyaç duyulan bir Trabzonspor divanı ihtiyaç haline gelmiştir. Şike konusunda ilk davayı açan kişide karşınızdadır. Trabzonspor Divan üyelerinin senede 2 defa gerçekleştirilen toplantılar haricinde bir araya gelemediği ve geliştirilen projelerin kamuyona sunulamadığı acı bir gerçektir. Tarihsel birikimlerini spora ilgi duyan herkesle paylaşma anlamında Trabzonspor'un bir misyonu bulunmaktadır. Adaylığımız sonrasında yapılacak seçim sonrasında hayata geçrimeyi planladığımız projeleri konusunda bilgi vereyim. Trabzonspor'da yöneticilik yapmış tüm başkanlar zirvesini yapmak için çalışacağım. Trabzonspor başkanlar zirvesini yapmak elzemdir. Komşu illerdeki spor camiaları ile iyi ilişkilerin yapılması ve Anadolu ağabeyi olmasını yeniden canlandırmak için çalışacağız. Yeni stadımızda uygun yerlere başkanlar as başkanların isimlerini vermek için yönetim kurulunu harekete geçmeye çalışacağız. Tüm divan üyelerini ayağa kaldıracağım yeni tüzüğü mutlaka ve mutlaka yapılmasını sağlayacağız. Gerekirse tüm divan üyeleri ile Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gideceğiz. Kazanırsak adaletle kazanmak kaybedersem de asaletle kaybetmek için yola çıktım. Trabzonspor'a yıllarımı verdim. Bilgi birikimin eğitimim ile bu görevi yapacağıma inanıyorum. Trabzonsporlu olmak bir ayrılacıktır. Biz biriz bir Trabzonspor'uz." dedi.

Trabzonspor Divan başkanı Adayı Şükrü Kuleyin basının karşısında

Şükrü Kuleyin soru cevap kısmında şu ifadeleri kullandı;

"Kimsenin adamı değilim. Şükrü Kuleyin kimsenin adamı değildir. Ben Trabzonspor'un adamıyım. Ben başkanları yüzüne karşı eleştiririm. Bu yönetimin seçildiği kongrede o diyaloglar sonrasında en fazla katılımlı kongre yapıldı. Ses çıkmadı. O temaslar olmasaydı o insanları bir araya getiremezdik. Benim divan başkanlığı yaptığım kongreler nasıl geçti. Kapalı kapılar arkasında eş dost ahbap ilişkisi değil. Seçilsemde seçilmesemde ben yine stattaki koltuğumdayım. Burada benim şahıslarla problemin yok. Ali Abi değer verdiğim bir abimdir. İnşallah ben kendisini ziyaret edeceğim. Kol kola salona girmek istiyorum. Ben bir oy bile olsa senin elini kaldırmaya hazırım. ben bir seçim atmosferine sokmamaya çalışıyrum. Artık camia bölündü. Artık Trabzonspor'un ekibi olmalım. Ben ocudan bucudan oy istemiyorum.

İSTİFA EDENLER BENİ DESTEKLEMİYOR

Bildiğim kadarıyla Nevzat Aydın Tanzanya'da olacak. Arıyorum üye oldukları için. Biraz aykırı bir arkadaşımız. İstifa eden yöneticiler beni desteklemiyor. İstifa edenleri gözümün önüne getirdim. Bir kaç tanesi bana oy vermeyeceğini açıkladı. Ben Trabzonspor Ankara temsilcisi iken MHP safından yer alan bir insanım. MHP'nin üst kurullarındaydım. 2000li yıllarda dönemin Özkan Sümer başkanlığında onlara verdiğimiz desteği hatırlayın. Siyaseti kullanıp Trabzonspor'u uçurumdan kurtardık. Trabzonspor bugün zorluklar geçiriyor. Şimdi Kurulan bir siyasi partinin kurucu üyesiyim. Benim olduğum yerde Trabzonspor'un kullandığı bir siyasi parti olur. Trabzonspor'u 17 sene önce uçurumun kenarından aldığımızı biliyor msunuz? Ben meydanda oturup Trabzonspor'u ilan etmeye hazır değilim. Son 10 yılda elimzi, vicdanımıza koyup söyleyelim. Trabzonspor mu siyaseti yönetiyor, Siyaset mi Trabzonspor'u yönetiyor. Ben kimseyi suçlamıyorum. İl kongresine gtisem o kadar AKP'li görmezdim. Protokol çoluk çocukla doldu. Siyaset iliklerine kadar orda. Şuandaki mevcut başkan bir önceki başkan seçim otobüsünün üzerine çıktı. Partimin kongresine katılırım. Katılmaktan da imtina etmem. benim tüzükteki yetkiye ihtiyacım yok. Benim devrimci bri anlayışım var. Ali Abi tüzüğe göre başkanlık yapmaya çalışıyor. Ben elimi taşın altına koyarım. Divan Kurulunu topların Volkan Şen'in hesabını gider tesislerde sorarım. Ali Abinin üslubu farklıdır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor