Şükrü Kuleyin: "Bana oy verirseniz yakanızı bırakmam"

Şükrü Kuleyin kongrede açıklamalarda bulundu.

Şükrü Kuleyin: "Bana oy verirseniz yakanızı bırakmam"

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor Divan Kurulu Başkan Adayı Şükrü Kuleyin 41. Olağan Genel Kurul’da açıklamalarda bulundu.


Kuleyin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Ülkemiz şu anda zor şartlar geçiriyor. Kınalı kuzularımızdan ebediyete intikal edenlere rahmet diliyorum. Benden önce söz alan büyüklerim benim neden aday olduğumu açıkladılar. Bizim şahıslarla hiçbir meselemiz yoktur mevcut yönetim ve yönetim saygıdeğer ali bey 3 yıldır bu görevdeler ama benden önce konuşmaya gelenlerin hepsi şikayetçi. Tüzük konusunda doğrudur. Bir ramazanda iftarda buluşmamız dini milli bayramlarda birbirimizle hasbihal yapmamız için tüzükten yetki almamız mı lazım. Ankara’dan buraya gelmeden önce tüm başkanlarımızla görüştüm büyüklerimin ellerinden öptüm. Niye aday oluyorsun diye soruyorlar. Cevabını az önceki konuşmacılar verdi tüzüğü değiştirelim ama bunun önce bizim bir güç olmamız lazım. 2300 kişi divan üyesi son genel kurulu 150 kişiyle yaptık. Şimdi kongrede 800 kişi var. Böyle bir şey olabilir mi? 2300 kişi güç olamadık ki tüzük yapalım. İletişim sorunu var. Sürekli bir problem var herkes birbirinde kusur arıyor. 10 günden beri şehirdeyim herkesten aldığım cevapları söylüyorum. Maçtan önce de geldiğimde ne işin var gelip gidiyorsun divan için geldiğime Ankara’dasın divanda ne işin var dediler. Bundan önceki yönetimler için söylüyorum ben Ankara’da olmama rağmen gelip gidiyordum bende fazla giden oldu mu.

Ben Ankara’da yaşıyorum ama şike davasını açan kişiyim. Son şampiyon başkanımız Beşiktaş adliyesindeyken o dönemin yöneticilerinden biri de bendim. Senede 2 kere toplanan bir divan kurulu başkanlığına Ankara’da yaşayan Şükrü Kuleyin neden hak etmiyor? Bana Trabzonspor bizim çocuğumuz diyen oluyor hayır biz Trabzonspor’un çocuğuyuz. Sadece eleştiri yaparak hep birlikte omuz omuza tüzükse tüzük buyurun yönetim kurulu üyemiz burada. Kendilerine her türlü önerileri yapabiliriz. Ama 3 yıl geçti. 3 yıl öncede aynı konuşmalar vardı. Biraz da inisiyatif kullanalım. Trabzonspor divanı sadece tüzüğe bağlı değildir tarihi misyonu vardır.
 
Benim için kazanırken de kaybederken asalet önemlidir. İsterim ki benim geliştirdiğim projeleri kazanırsam uygulamaya söz veriyorum kaybedersem başkan ve yönetimin bunları uygulatmak için çalışacağım. Ben Trabzonspor’un askerisiyim neferiyim. Projeler bir kart sistemi, hepimize verilen kartları işler hale getirip ayrıcalıklı hale getirmek, iş merkezleriyle anlaşmalar yaparak işler hale getirmek indirim sağlatmak. Diğer projem 25 yılını doldurmuş divan üyelerimiz artık aidatlarını divana yatırsın, divanın da bir bütçesi oluşsun. Trabzonspor’un bize salon kiralamasını beklemeyelim. Gelin birlikte bir şeyler yapalım diyoruz. 2300 kişilik divan kurulumuz var. Bu bütçeyle öğrencilerimize burs sağlayabiliriz, kulübe üye yapabiliriz. Diğer önerim de, 65 yaşını doldurmuş divan kurulu üyelerimizden aidat alınmamasını istiyorum ve yine bu üyelerimizin Akyazı’da misafir edilmesini istiyorum. Sizlere aktif bir divan sözü veriyorum. Şike platformu için sayın vekilimize sesleniyorum, şike platformuna o zaman başvurduk ama o yapıyı aşamadık. Böyle devam etmesini istiyorsanız bana oy vermeyin oy verirseniz peşinizde olacağım aidatların peşinde olacağım hareket halinde olacağız. Kazanan Trabzonspor olsun biz biriz, biziz, Trabzonspor’uz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor