Suat Şen: “Trabzonspor için dehşet verici bir durum”

Suat Şen Haber61’e konuştu.

Suat Şen: “Trabzonspor için dehşet verici bir durum”
Trabzonspor eski yöneticilerinden Suat Şen Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Şen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“En çok ülkemizin birliği beraberliğe adalete hukuka ihtiyacı olduğu bu dönemde bayram vesilesi ile birlik ve beraberlik diliyoruz. Bayramlaşma törenine katılım iyi ancak kaynaşmayı artırmak adına bir şeyler yapılabilir.

Trabzonspor’un en büyük hastalığı transfer. Herkes transferi konuşuyor. Ben transferi organ nakline benzetirim ç çok iyi alsanız da uymaz bazen. Son 20 yılda bir transfer çılgınlığı var. Ciddi broçlanmalar var. Trabzonspor’da bunlardan biri. Burada en dehşet verici olay camia Trabzonspor’un sorunlarını bildiği halde hiçbir şeyin araştırmasını doğrulamasını yapmadan sadece transferle başarı karşılaştırması yapması. Bundan bir an önce uzaklaşılması lazım.

Bence oyuncu çıkıyor. Trabzonspor’un altyapısından ve Trabzon kentinden oyuncu çıkıyor ama değerlendirilmiyor. Yusuf yazıcı 6 önce değersizdi. Bence yetişiyor bu oyunculara inanmak güvenmek lazım. Bu günkü çağda Almayandaki altyapıdaki oyuncunun eğitim programı neyse her yerde aynı. Bu sorun Trabzonspor için geçerli değil. Şampiyon olan Beşiktaş’ın kadrosunda neredeyse Türkiye doğumlu oyuncu yok.

Ersun Hocanın teknik bilgisini sorgulamam. Önemli görevlerde görev yapmış bir hoca. Trabzonspor’un bugünkü ihtiyaçlarından baktığınızda Trabzonspor’un ihtiyaçlarını karşılayacak kadar çalışıyor mu hayır. Sonuçta iş popülizme kayıyor. Her şey saha sonuçlarına endeksleniyor. Sonuçlar kötü oldu mu fatura hocalara kesiliyor. Değişimler başlıyor. Transferler yapılıyor ve kulüpler batıyor. Allah Trabzonspor’u bunlardan korusun.”

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor