Sturridge İstanbul'a annesi Trabzon'a

Trabzonspor'un Struridge transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sturridge İstanbul'a annesi Trabzon'a

Trabzonspor'un uzun zamandır kadrosuna katmaya çalıştığı golcü oyuncu Sturtidge transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde TRabzon'a gelerek gezen annesi ve menajeri olan amcasının şehirden iyi izlenimlerle ayrılmasının ardından, Trabzonspor golcü oyuncuyu Türkiye'ye davet etti. Sturridge'nin  İstanbul'a gelerek yöneticilerle görüşme yapacağı öğrenildi.

Türkiye'ye geliş saati belli oldu

22.30’da İstanbul’da olacak golcü oyuncuyu Bordo Mavili yöneticilerin karşılayacağı öğrenildi. Oyuncunun 3 yıllık sözleşme üzerinde son detayları görüşeceği ve imzayı atması bekleniyor.

Annesi Trabzon'a...

Bu arada Sturridge'nin annesi'nin yarın 2. kez Trabzon'a geleceği öğrenildi. Yarın tarifeli uçakla TRabzon'a gelecek olan Sturridge'nin annesinin bu gelişi transferin büyük ölçüde bitti olarak algılandı.

Transferde kesinleşen her hangibir durum olmadığı belirtilirken yaşanan gelişmelerin, resmi açıklamanın çok yakın olduğu anlamı taşıdığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor