Sturridge en az 10 Milyon Euro!

Trabzonspor'un İngiliz yıldızı 10 Milyon Euro'nun altına bırakmayacak

Sturridge en az 10 Milyon Euro!

İngilizler Aston Villa’nın, Fransızlar ise Marsilya’nın Daniel Sturridge’i istediğini yazıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu da ilginin olduğunu ama teklifin olmadığı açıkladı. Ahmet Ağaoğlu’nun takımın havasını değiştirdiğine inandığı İngiliz oyuncuyu satmak istemediği ama her oyuncunun bir fiyatı olduğunu belirterek, Daniel Sturridge için 10 milyon Euro’nun altında bir rakama görüşme yapmayacağını menajerlere iletti.

Trabzonspor bedelsiz olarak transfer etti

Trabzonspor, İngiltere'de Manchester City, Chelsea, Bolton, Liverpool, West Brom gibi takımların formasını giyen Daniel Sturridge'i sezon başında bedelsiz olarak transfer etmişti.

11 gole katkı yaptı

Daniel Sturridge, bu sezon Süper Lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'nda toplam 13 maça çıktı. Daniel Sturridge bu maçlarda 7 gol atıp, 4 asist gerçekleştirerek, 11 gole doğrudan katkı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor