Stoper transferinde şimdi de sakatlık şoku!

Bir türlü bitmeyen Serdar Taşçı transferinde şimdi de sakatlık haberi geldi.

Stoper transferinde şimdi de sakatlık şoku!
Yönetim, Spartak Moskova'nın 30 yaşındaki yıldızı Serdar Taşçı'yı bu hafta renklerine katmayı hedefliyor. Spartak, Serdar'ın ayrılma isteği doğrultusunda stoper arayışlarını sürdürürken, bu hafta içerisinde bu girişimlerinden sonuç alarak futbolcusunun Trabzon'a gidişine onay vereceği ifade edildi. Serdar'ın bayram öncesi Trabzon'a getirilmesi amaçlanırken, oyuncunun ayrılmak için yönetime baskısını sürdürdüğü özellikle vurgulandı.

ŞOK! MAÇI BİTİREMEDİ
Bu arada Moskova'nın transfer yapamaması nedeniyle Rus Ligi'ndeki son maçlarda 11'de forma giymeye başlayan Serdar sakatlandı. Rusya Premier Ligi'nde oynanan SKA Khabarovsk- Spartak Moskova maçına ilk 11'de başlayan Serdar Taşçı 34. dakikada sakatlanarak karşılaşmaya devam edemedi ve yerini Kutepov'a bıraktı. Tecrübeli oyuncunun durumu bugün netleşecek.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor