Stiven Plaza için flaş transfer açıklaması: Görüşüyoruz

Emelec kulübünden Stiven Plaza açıklaması geldi

Stiven Plaza için flaş transfer açıklaması: Görüşüyoruz

Trabzonspor'da performansı yetersiz bulunan ve kadro dışı bırakılan Stiven Plaza için Emelec kulübünden açıklama geldi.

Peru basınına konuşan Club Sport Emelec başkan yardımcısı Edmundo Véjar, Stiven Plaza ile görüştüklerini açıkladı. Véjar, "Stiven Plaza transfer listemizde yer alan bir oyuncu ancak hala somut hiçbir şey yok" dedi.

Plaza'nın harika bir oyuncu olduğunu belirten Véjar, "Umarım her şey yoluna girer, çünkü o harika bir oyuncu" diyerek sözlerini tamamladı. 

Kiralama ücreti ne kadar?
Bilindiği üzere Fırtına, sezon başında Plaza için İspanyol kulübü Real Valladolid'e kiralama bedeli olarak iki taksit halinde 100 bin Euro (945 bin TL) ödemişti. 

Trabzonspor, Ekvadorlu forvete 2020/21 sezonu için 620 bin Euro ve 2021/22 sezonu için ise 670 bin Euro ödüyordu.

21 yaşındaki forvet bu sezon bordo-mavili takım ile ligde sadece 1 maçta forma giydi. Plaza, Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmanın 87. dakikasında Afobe'nin yerine oyuna girmiş ve sadece 3 dakika sahada kalmıştı. 

Adana Demirspor ile oynanan Türkiye Kupası maçına ise ilk 11 başlayan Plaza, ikinci yarı sakatlığı nedeniyle oyuna devam edememişti. 

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor