Stiven Plaza futbolu unuttu!

Trabzonspor büyük umutlarla alıp sonra da gönderdiği Stiven Plaza yeni takımında da kadroya giremiyor

Stiven Plaza futbolu unuttu!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un sezon başında Real Valladolid’den kiralık olarak aldığı  ve devre arasında gönderdiği Stiven Plaza bordo mavili takımdan sonra da kayıplarda…

Trabzonspor’un parlamaya aday olarak transfer ettiği ve Sörloth’ta yaptığı gibi satın alma opsiyonuyla kiraladığı Ekvadorlu forvet yalnızca 3 maçta forma toplam 39 dakika forma giyebilmişti.

Neden alındığı, neden gönderildiği hala tartışma konusu olan Plaza, Trabzonspor’dan ayrılmasının ardından Vallodolid tarafından bu kez kendi ülkesinin takımlarından Independiente’ye kiralandı.

stiven plaza

4 Şubat’tan itibaren Ekvador ekibinin kadrosunda yer alan 22 yaşındaki futbolcu henüz hiçbir maçta forma giyemedi.

Takımın 8 kupa ve 10 lig maçının yalnızca 1 lig maçında kadroya girebilen Plaza bu maçta da yedek kulübesinden çıkamadı.

Büyük yetenek ve gelecek vadeden futbolcu olarak lanse edilerek Trabzonspor'a gelen Plaza sezon boyunca toplamda 39 dakika forma giyerek adeta futbolu unuttu.

Stiven Plaza futbolu unuttu!
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler