Stefano Denswil kimdir?

Trabzonspor, Bologna'da oynayan Stefano Denswil ile anlaşmaya vardı. Stefano Denswill kimdir, kaç yaşındadır, kariyeri nasıldır? İşte detaylar

STEFANO DENSWİLL KİMDİR?

Hollanda'nın Zaandam kentinde 7 Mayıs 1993'te dünyaya gelen Surinam asıllı Stefano Denswill, stoper ve sol bek mevkiilerinde forma giyiyor.

Solak olan 1,88'lik savunmacı geçen sezonu kiralık olarak Club Brugge'de geçirse de bonservisi İtalyan ekibi Bologna'da bulunuyor.

Futbola Hollanda'da Hellas Sport'ta başladıktan sonra 2001'de Ajax altyapısına katılarak 2012'de A takıma çıkan Denswill 2015'ın kış transfer döneminde Belçika'nın Club Brugge takımına 1.2 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. Buradaki performansıyla dikkat çekerek 2019'da İtalya'nın Bologna takımına 6 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. 7 Ocak 2021'de bu kez kiralık olarak tekrar Belçika ekibine dönerek sezonu da burada tamamladı.

Denswill'in Bologna'daki sözleşmesi ise bu sezon sonunda sona eriyor.

Stefano Denswil kimdir?

Geçen sezonu 22 maçla tamamlayan başarılı savunmacı kariyer toplamında ise 330 maça çıkarak 18 gol 9 asiste imza attı. Denswill, Hollanda U21 Milli Takımı'nda da 7 kez forma giydi.

Stefano Denswill'in güncel transfermarkt piyasa değeri ise 3.5 Milyon Euro.

Öte yandan 28 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'dan önce Beşiktaş'ın da ciddi şekilde gündemine gelmiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Stefano Denswil kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor