Spor yazarından olay yorum : Trabzonspor suikaste uğradı

Spor yazarı Şansal Büyüka, Trabzonspor'un aldığı cezayı "Suikaste uğradı" şeklinde yorumladı.

Spor yazarından olay yorum : Trabzonspor suikaste uğradı

Süper Lig'in kaldığı yerden başlamasına günler spor yazarı Şansal Büyüka takımları ve ligi değerlendirdi. Büyüka, Beşiktaş ve Fenerbahçe için “Ligi oynamayalım” deseniz, derhal “olur” derlerdi." ifadelerini kullanırken Trabzonspor açıklamaları dikkat çekti. 

Trabzonspor - Suikasta uğradı! 

Büyüka "Süper Lig kesintiye uğrayana kadar son derece başarılı ve istikrarlı sonuçlar aldı. Çok uzun yıllar sonra şampiyonluğa ilk defa bu kadar yaklaştı. Tam istim üstündeyken ligin kesintiye uğraması Trabzonspor’un şanssızlığı oldu.Bu uzun arada iyi çalıştıklarını düşünüyorum. Ancak UEFA’nın Avrupa kupalarından 1 yıl men kararı, Trabzonspor için yapılabilecek en büyük kötülük oldu. Bir suikast, bir sabotaj gibi...

UEFA’nın haklı olduğunu düşünsek bile, kararın tebliğ tarihi tam bir skandal... Bitime 8 hafta kala, üstelik dünya anormal şartlar yaşarken böyle bir karar alınıp tebliğ edilir mi? Hiç olmazsa sezon sonunu beklesenize...

Trabzonsporlu futbolcuları bu saatten sonra lige nasıl motive edersiniz bilmiyorum. Bu işin kötü tarafı... İyi tarafı şu: Trabzonspor kalan 8 haftaya arka arkaya iki deplasman maçı ile başlayacak. İlki Göztepe... İzmir’de meşhur seyircisinden yoksun Göztepe ile oynamak büyük avantaj... Sonra Alanya... Aynı olmasa bile benzer durum orada da var. Trabzonspor’un deplasmandaki Galatasaray maçına gelirsek... Şampiyonluk için en azından kaybetmemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor