Sparta Prag - Trabzonspor maçını o yönetecek!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Sparta Prag maçının hakemi belli oldu. İspanyol hakem José Luis Munuera Montero kimdir? İşte detaylar...

Sparta Prag - Trabzonspor maçını o yönetecek!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turunda karşılaşacağı Sparta Prag maçının hakemi İspanya Futbol Federasyonu'ndan José Luis Munuera Montero oldu.

Jose Luis'in yardımcılıklarını Iñigo Prieto López De Cerain ve Alfonso Baena Espejo yapacak. Maçın 4. hakemi ise Valentín Gómez oldu.

Sparta Prag - Trabzonspor maçını o yönetecek!

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Trabzonspor'un 8 Ağustos 2019 günü saat 19:00'da karşılaşacağı Sparta Prag maçı, ev sahibi ekibin cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak. Maça Trabzonspor taraftarları da alınmayacak.

Jose Luis Munuera Montero kimdir?

19 Mayıs 1984 yılında İspanya'nın Jaen kentinde dünyaya gelen Munuera, İspanya Futbol Federasyonu'nun hakemlerinden birisidir.

Kariyerinde en çok Deportivo Alaves maçı (16 kez) yönetmiş olan İspanyol hakem eski Trabzonsporlu Okay Yokuşlu'nun da Celta Vigo forması ile iki kez maçını yönetmiştir.

Bu yıl ilk kez Avrupa Kupası Elemeleri'nde maç yöneten hakem (FC Vitorul - KAA Gent) Sparta Prag - Trabzonspor maçı ile ikinci kez Avrupa Ligi deneyimi yaşayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor