Şota'nın yardımcısından can sıkan rapor!

Trabzonspor yeni teknik direktör Şota yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor.UEFA Avrupa Ligi’nde Differange ile Perşembe günü tarihinde karışılacak olan Trabzonspor’da Gürcü teknik adamın en büyük sırdaşı ise yardımcısı Giorgi Devdariani. Gürcistan Milli T

Şota'nın yardımcısından can sıkan rapor!

Trabzonspor yeni teknik direktör Şota yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde Differange ile Perşembe günü tarihinde karışılacak olan Trabzonspor’da Gürcü teknik adamın en büyük sırdaşı ise yardımcısı Giorgi Devdariani. Gürcistan Milli Takımlarında taktikleri belirleyen isim olarak tanınan Devdariani, Trabzonspor'un da bir analinizi çıkardı. Analizlere göre takımın henüz birlikte anlaşarak oynamaya hazır olmadığını ifade eden Devdariani, bunun sağlanabilmesi için Şota ile hergün toplantı yapıyor. Devdariani’nin eksikleri kondisyoner Laszlo Jambor’a anlatırken, özellikle hücum taktikleri konusunda da çalışıyor. Devdariani'nin Şota'ya hücumda adam kaçırma ve boşa kaçmada sorunların olduğunu anlattığı ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor