Şota'nın umudu var

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Şota'nın açıklamaları şöyle; "Yavaş oynayan biraz futbolu arayan bir Trabzonspor vardı. Demekki geriye düşmemiz lazım ki gerçek Trabzonspor'u gösterelim. İl

Şota'nın umudu var

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şota'nın açıklamaları şöyle;

"Yavaş oynayan biraz futbolu arayan bir Trabzonspor vardı. Demekki geriye düşmemiz lazım ki gerçek Trabzonspor'u gösterelim. İlk yarıdan sonra soyunma odasında maçı çevireceğiz diyen bir atmosfer vardı. Maçta pozisyonlara girdik. Rakibin ikinci yarıda 1 pozisyonu var. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk,direği geçemedik. Üzgünüm tabi. Ama ikinci yarıdaki oyun için futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Taraftarımızın desteği de bize iyi geldi. İyi bir havayı yakalamak istiyoruz."

Şota daha sonra çıktığı basın toplantısında ise şu ifadeleri kullandı;

Geçen hafta kalecimiz 15. dakikada sarı kart gördü oyunu rahatlatmak istiyor diye. Oyunu rahatlatamadık. Hemen sarı kart gördü. Ama bakıyoruz içeride oynanan maçlarda adamlar 10 dakika oyunu durduruyor. Oyunu öldürüyor bu sarı kart. Birincisinde uyarı verirsin ikincisinde sarı kart gösterirsin. Biz gördük. Geçen hafta hakem oyunu durdurtmadı. 

N'doye iki haftadır hastaydı. Çok antibiyotik kullandı. Son 3 gündür antrenmana katılıyor. Geçen haftada o yüzden onu kadroya almadım. Geçen hafta Deniz'den memnun kaldım o yüzden Cardozo ile değil onunla devam ettim.

90 dakika boyunca değil ama maç içerisinde kötü oynadığımız dönemler oluyor. Mersin maçında da böyle oldu. Ama 90 dakika iyi sağlam olan bir takım görmüyorum. Bunun sebebini de biliyorum güven meselesi. Bunun sebebini de araştırıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor