Şota'nın işi artık zor!

Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Şota, son transferler ve sakatların dönüşüyle mest oldu. Çünkü artık Gürcü hocanın elinde ilk 11'e aday ve formda en az 18 yıldız var. Sahaya süreceği takımı belirlemekte gerçekten zorlanacağından bahseden Şota, “Oynaya

Şota'nın işi artık zor!
Bordo-Mavililer'in teknik direktörü Şota, son transferler ve sakatların dönüşüyle mest oldu. Çünkü artık Gürcü hocanın elinde ilk 11'e aday ve formda en az 18 yıldız var. Sahaya süreceği takımı belirlemekte gerçekten zorlanacağından bahseden Şota, “Oynayanları da, bekleyenleri de mutlu bir takımız. Vitesimiz ise daha 2'de” dedi
 
Douglas ve Marko Marin’le transfere noktayı koyan ve büyük ölçüde eksiklerini gideren Trabzonspor’da teknik direktör Şota, elindeki oyuncu topluluğundan en iyi sonucu alıp kulüp tarihine adını çalıştırıcı olarak da altın harflerle yazdırmakta kararlı. 
 
Mehmet Ekici ve Bourceanu gibi sakat oyuncuların da iyileşmesiyle elinde ilk 11 için hazır durumda en az 18 futbolcusu bulunan Bordo-Mavililer’in hocası, en dengeli kadro için kurmaylarıyla beraber kafa yoruyor.
 
‘Zor bir yarış’
 
Yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde yarıştaki şansları üzerine iddialı sözler sarfeden Şota’nın, “Kabul etmek lazım ki, zor bir lig bizi bekliyor. Ancak kim ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız. Sezonun başlamasıyla beraber güzel bir ortama kavuştuk. Futbol düşünen, futbol konuşan, hedefleri olan, deneyimlisiyle, genciyle dengeli bir takımız. Şimdi bütün bu artılarımızı sahaya yansıtma zamanı” ifadelerini kullandığı öğrenildi. 
 
‘Tek eksik atmosfer’
 
Aynı sohbetlerde Avni Aker ortamının iyileşmesi gerektiğine vurgu yapan Şota’nın dikkat çeken diğer mesajları ise şu şekilde: Vitesimiz henüz 2’de. Sezon başı itibariyle normali de bu. Bize ‘ilk 3 maçta 7 puan alacaksınız’ deseler çok  kötü olmadığını düşünürdüm. Ancak son Akhisar maçına bakınca 9 puan  yapmamız gerekirdi diye düşünüyorum. Tek eksiğimiz  atmosfer. Bunu sağlamak için çok çaba harcıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler