Şota'nın imha timi

Milli maç arasında yoğun bir çalışma programı geçiren Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze,Kayserispor karşısında oynatacağı 11'i sonunda belirledi.  SON KARAR MARİN  Antrenmanlarda özellikle yeni transfer Marko Marin'in üzerinde duran Gürcü tek

Şota'nın imha timi

Milli maç arasında yoğun bir çalışma programı geçiren Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze,Kayserispor karşısında oynatacağı 11'i sonunda belirledi. 

SON KARAR MARİN 

Antrenmanlarda özellikle yeni transfer Marko Marin'in üzerinde duran Gürcü teknik adam, Yusuf Erdoğan ile Alman oyuncu arasında son tercihini Marin'den yana yaptı. Mehmet Ekici'yi de 11'e alan Şota'nın iki eski takım arkadaşını birlikte oynatmak istediği ifade edildi. Mehmet orta sahada ataklara yön verirken, Marin de hücumu organize edecek. 

DOUGLAS DA 11'DE 

Kalede yine Onur görev yaparken, Şota'nın, yeni transfer Douglas'ı da stoperde Mustafa Yumlu'nun yanına monte etmesi bekleniyor. 

N'DOYE İLE DEVAM 

Forvette ise Dame N'Doye ile Cardozo arasında tercih büyük olasılıkla Senegalli forvet oyuncusu olacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor