Şota'nın gözdesi Mbia!

Trabzonspor’un flaş transferi Mbia hem saha içindeki performansı hem de saha dışındaki profesyonelliği ile teknik direktörü Şota’nın vazgeçilmezi oldu. Her fırsatta deneyimli oyuncuya övgüler yağdıran Bordo-Mavili ekibin hocası, forma verdiği tüm futbolcu

Şota'nın gözdesi Mbia!

Trabzonspor’un flaş transferi Mbia hem saha içindeki performansı hem de saha dışındaki profesyonelliği ile teknik direktörü Şota’nın vazgeçilmezi oldu.

Her fırsatta deneyimli oyuncuya övgüler yağdıran Bordo-Mavili ekibin hocası, forma verdiği tüm futbolcularından aynı performansı görmek istediğini söyledi. 

Mbia’nın kendileri için büyük bir şans olduğuna dikkat çeken Şota, “Daha önce de söylemiştim, buraya sadece yıldız olarak gelmek önemli değil. Trabzonspor’a da bir yıldız gibi katkı yapmak lazım. Mbia’nın kupaları ve çok iyi bir kariyeri var ama hâlâ futbola yeni başlamış bir oyuncu gibi heyecanlı, istekli. Hepinizden bu performansı ve arzuyu görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor