Şota'nın forvet planı!

Trabzonspor gol yollarındaki sıkıntısına çözüm arıyor. Teknik direktör Shota Arveladze, yönetiminde yeni sezona başlayan ve kadrosuna Oscar Cardozo, N'Doye ve Deniz Yılmaz gibi forvetleri bulundurmasına rağmen bordo-mavililerin 3. bölgeyi güçlendirse de g

Şota'nın forvet planı!
Trabzonspor gol yollarındaki sıkıntısına çözüm arıyor. Teknik direktör Shota Arveladze, yönetiminde yeni sezona başlayan ve kadrosuna Oscar Cardozo, N'Doye ve Deniz Yılmaz gibi forvetleri bulundurmasına rağmen bordo-mavililerin 3. bölgeyi güçlendirse de gol yollarındaki sıkıntısı devam ediyor. 
 
Futbol oynadığı dönemde attığı gollerle dikkat çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, takımın yaşadığı gol sorununa çözüm arıyor.
 
Elinde kaliteli forvet oyuncuları bulunmasına rağmen yaşanan sakatlıklar ve uyum sorunu nedeniyle henüz kadrosundaki forvetlerden istediği verimi alamayan Gürcü teknik adam, lige verilen milli arada Paraguaylı golcü Oscar Cardozo, Deniz Yılmaz ve N'Doye ile yakında ilgilenerek forvet oyuncularını hazır hale getirmeye çalışıyor. Forvet oyuncularının daha çok topla buluşmasını isteyen Shota, golcü oyunculardan da kendilerine daha çok boş alan bulmalarını istiyor.
 
Ligde yeniden bir çıkış arayan teknik direktör Shota Arveladze, Mersin İdmanyurdu maçında çift forvete dönebileceği belirtiliyor. N'Doye ve Cardozo ikilisi Gürcü teknik adamın bu bölgede düşündüğü iki isim olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor