Şota'nın da bilmediği Cardozo gerçeği

Oscar Cardozo’nun son dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da şok yaşanırken, Teknik Direktör Şota’nın sözlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.  Gürcü çalıştırcı maçtan sonra, “Belki de k

Şota'nın da bilmediği Cardozo gerçeği

Oscar Cardozo’nun son dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da şok yaşanırken, Teknik Direktör Şota’nın sözlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. 

Gürcü çalıştırcı maçtan sonra, “Belki de kariyerinde hiç penaltı kaçırmayan Oscar bile bugün penaltı kaçırdı” diyerek, hiçbir şeyin istedikleri gibi gitmediğini anlatmaya çalışmıştı. 

Ancak Paraguaylı forvetin, Benfica forması giydiği yıllarda birçok kez penaltı kaçırdığı belirlendi. Cardozo, Benfica’da top koşturduğu dönemde tam 51 kez penaltı kullanırken 40 kez topu ağlara gönderdi, 11 atıştan ise yararlanamadı. 

Deneyimli golcü, Paraguay Milli Takımı’nın, 2010 Dünya Kupası’nda İspanya’ya 1-0 yenildiği maçta penaltıda topu Casillas’a nişanlamıştı. Cardozo, Benfica ile Sevilla’nın karşılaştığı UEFA Avrupa Ligi’nde ise Beto’yu geçememişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor