Şota'nın çabası - Özel görüşmeler yapıyor!

Trabzonspor'da takım içinde birçok sorun olmasına rağmen bunların üstesinden gelmeye çalışan teknik direktör Shota Arvaledze'nin ise tüm yaşananlardan ekibini ve öğrencilerini uzak tutmaya çalıştığı bildirilirken, yaşanan gerginliklerin kulübün her tarafı

Şota'nın çabası - Özel görüşmeler yapıyor!
Trabzonspor'da takım içinde birçok sorun olmasına rağmen bunların üstesinden gelmeye çalışan teknik direktör Shota Arvaledze'nin ise tüm yaşananlardan ekibini ve öğrencilerini uzak tutmaya çalıştığı bildirilirken, yaşanan gerginliklerin kulübün her tarafına yansıması nedeniyle sıkıntılı bir hafta geçirdiği ifade edildi.
 
Futbolcularla ve personelle özel görüşmeler yapan teknik direktör Shota'nın, motivasyonu artıracak çalışmalar yapmaya özen gösterdiği gelen haberler arasında. Çalışmalarda takım içerisinde yaşanan kazanma hırsı zaman zaman gerginliklerin yaşanmasına neden olsa da, takımındaki kazanma isteğini gören Gürcü teknik adamı bu istek ve arzu, hafta sonu oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı öncesi biraz olsun moral verdiği bildirildi.
 
Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, maçı kazanıp hem kötü gidişatı durdurmak hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor. Zorlu bir süreçten geçen Karadeniz ekibi rakibiyle oynayacağı maça dönüm maçlarından biri olarak bakarken, camia üzerindeki baskının biraz olsun dinmesi adına bordo-mavililer İstanbul'da oynayacağı maçtan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
 
Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile oynayacağı maç için yarın İstanbul'a gidecek. Karadeniz ekibi yarın saat 13:45'de Trabzon'dan İstanbul'a hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor