Şota’dan Hami hocaya yanıt

Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı Kayserispor galibiyetinin ardından teknik direktör Şota ve Sadi Tekelioğlu’ndan özür dilemesi camiada memnuniyet yaratırken Trabzonspor’un eski hocası Şota Arveladze’den de tebrik aldı. Haber 61 Spor Servisine

Şota’dan Hami hocaya yanıt

Trabzonspor’da Teknik Direktör Hami Mandıralı Kayserispor galibiyetinin ardından teknik direktör Şota ve Sadi Tekelioğlu’ndan özür dilemesi camiada memnuniyet yaratırken Trabzonspor’un eski hocası Şota Arveladze’den de tebrik aldı.

Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, "Hami’nin bu açıklamasını dinlemedim ama Hami hocayı tebrik etmek istiyorum. Bunları çıkıp söylemek ona yakışanıydı zaten" dedi. 

Akhisar Belediyespor maçından sonra yaptığı açıklamaya da değinen Şota, "Hami hoca muhakkak maçtan sonra stresliydi. Çünkü maçı kaybetmişti. Muhakkak öyle bir cümle söylemek istememiştir. Hami hocaya başarılarının devamını diliyorum. Bir kez daha belirterek söylüyorum. Hami hocanın başarılı olmasını çok istiyorum. Hami hoca bütün konsantresini işine versin gerisi halledilir" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un Kayserispor maçını izlediğini belirten Şota  Arveladze Süper Lig’de maçların zor geçtiğini belirterek, "Trabzonspor’da bu yıl üç hoca değişikliği yaşandı sakatlıkların sayısı fazlalaştı bu galibiyetler çok önemli. Trabzonspor galibiyet serisini arttırdığında kendi düzenini bulup kendi oyunlarını sahaya yansıtacaklardır" şeklinde konuştu.

Kendisine Süper Lig ve Avrupa’dan 2-3 teklifin geldiğini ifade eden Şota  Arveladze, "teklifleri değerlendiriyorum ve aceleme etmeden karar vermek istiyorum" dedi.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler