Şota'dan Galatasaray'a yakın markaj!

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftayı 1 beraberlik ve 3 galibiyet alarak geçiren Trabzonspor'da bayram havası yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig'de ilk 4. haftayı Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleriyle geçiren Trabzonspor, sahasında ise Akhisar Beled

Şota'dan Galatasaray'a yakın markaj!

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftayı 1 beraberlik ve 3 galibiyet alarak geçiren Trabzonspor'da bayram havası yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4. haftayı Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleriyle geçiren Trabzonspor, sahasında ise Akhisar Belediyespor ile berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi ligde 10 puana ulaşırken, 2010-2011'de de ilk 4 haftada 10 puana ulaşmıştı. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile zirveyi paylaşan bordo-mavililerde gözler 19 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Galatasaray maçına çevrildi.

SHOTA VE EKİBİ GALATASARAY'I YAKIN MARKAJA ALDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze ve ekibi Galatasaray'ı yakın markaja aldı. Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e 2-0 yenildiği karşılaşmayı izleyen Gürcü teknik adam, önemli notlar aldı. Rakibin eksi ve artı yönlerini hafta içinde oyuncularıyla paylaşacak olan Shota Arveladze rakibin diğer kasetlerini de izleyecek.

Zirve yolunda bordo-mavililerin önemli rakiplerinden biri olan Galatasaray'ı evinde oynayacağı maçta yenmek isteyen Gürcü teknik adam, saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istiyor. Ligin başında yakalanan olumlu havanının bozulmasını istemeyen genç teknik adam, sarı-kırmızılı takım ile oynanacak olan maça camianın güvenini kazanması adına da büyük bir önem veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor