Şota'dan Cavanda yorumu

Bordo-Mavililer’in yeni yıldızı Luis Cavanda’nın Trabzonspor’a geliş hikayesi belli oldu. Savunma transferi için birçok isimle görüşen Karadeniz ekibinin öncelik kriteri, oyuncuların çok çeşitli ve yönlü olması. Özellikle sert, agresif bir bek isteyen Şot

Şota'dan Cavanda yorumu

Bordo-Mavililer’in yeni yıldızı Luis Cavanda’nın Trabzonspor’a geliş hikayesi belli oldu. Savunma transferi için birçok isimle görüşen Karadeniz ekibinin öncelik kriteri, oyuncuların çok çeşitli ve yönlü olması. Özellikle sert, agresif bir bek isteyen Şota Arveladze’nin Cavanda’da karar kılmasındaki temel neden, böyle yeteneklere sahip olması. 

Şota’nın, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaptığı konuşmada, “Her iki bekte de oynayabiliyor. Gerekirse savunmanın ortasında da forma giyer. Jose Bosingwa’da olduğu gibi. Bosingwa zor anlarda stopere geçiyordu. Bu yüzden Cavanda işimize çok yarayabilir” dediği öğrenildi.

Pazarlıklar için Süleyman Hurma ile görüşen Cavanda, Trabzonspor’u daha önce tanıdığını söyledi. Karadeniz ekibi, 2 sezon önce Avrupa Ligi gruplarında Lazio ile eşleşmişti. 

25 yaşındaki oyuncunun, geçen sezon da Napoli ile eşleşen Trabzonspor’un İtalya piyasasında popülerliği yüksek bir takım olduğunu belirtmesi, Hurma’yı çok şaşırttı. Bu nedenle transfere sıcak bakan Cavanda’nın şartları kabul etmesi ve herhangi bir pürüz ortaya çıkarmaması, Bordo-Mavili yetkilileri de memnun etti.

Salı kampa katılıyor

Deneyimli futbolcunun, Trabzonspor kampına gidiş tarihi de belirlendi. Buna göre Cavanda’nın pazartesi en geç de salı günü yeni takımına katılıp, idmanlara başlaması bekleniyor.                     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler