Şota Zeki'yi o bölgede denedi!

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da yaptığı 2. etap kampla sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze sağ bekte rekabet fazla olunca Zeki Yavru'yu orta sahaya çekti.Cavanda'nın transferinin ardından sağ bek için Salih Dursun, Canavda ve Zeki

Şota Zeki'yi o bölgede denedi!

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da yaptığı 2. etap kampla sürdüren Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze sağ bekte rekabet fazla olunca Zeki Yavru'yu orta sahaya çekti.

Cavanda'nın transferinin ardından sağ bek için Salih Dursun, Canavda ve Zeki Yavru yarışırken Şota, bu oyunculardan Zeki Yavru'yu orta sahada denedi. 

Bir dönem Hami Mandıralı tarafından da orta sahada oynatılan ve o dönem kendisine, "Lampard" yakıştırması yapılan Zeki, Şota'nın Almanya kampı sonrası açıklayacağı 25 kişilik kadroda yer bulmak istiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler