Şota ve Mustafa Denizli isimleri doğru mu? Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, yeni teknik adam iddialarıyla ilgili konuştu

Şota ve Mustafa Denizli isimleri doğru mu? Ağaoğlu açıkladı

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın teknik direktörlük görevinden istifa etmesinin ardından Şota Arveladze ve Mustafa Denizli isimleri gündeme gelmeye başlamıştı.

İddialarla ilgili Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu "Yeni hoca ile ilgili çok büyük bir bilgi kirliliği var. Şota’yla Mustafa Denizi’yle anlaşılmıştı gibi bir çok şey… Şuan itibariyle herhangi bir isim gündemde değil. Yapısal olarak da baktığımızda öz veriyle mücadele eden , hemen herkesin yükünü sırtlanan bir yapımız var. Saha içinde de her türlü sorumluluğu alan oyuncular da var.. Sosa, Mikel ve Pereira var. Sosa ile ileriye dönük olarak yaptığımız görüşmelerde teknik heyette kalmasını istediğimiz isimlerden birisi.  Ayrıca Hüseyin Cimşir de 1.5 yıldır bizimle.Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu mücadele kaldığı yerden devam edecek. Camianın sırtımıza yüklediği sorumlulukla bu kulübü çok daha mücadele ederek bir yerlere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu sorumluluğu taşıyabilecek bir yönetim kurulu ve profesyonel oyuncu kadrosu ve teknik heyetteki hocalarla şuan itibariyle devam ediyoruz. Sezon ortasında Trabzonspor’un büyüklüğünü taşıyacak bir hoca bulmak kolay değil. Henüz böyle bir arayışa girmiş değiliz. Bu akşam yapacağımız toplantıyla da gelişmelere bakacağız. Zaten mevcut yapımız sağlam. Kulüp başkanı da belki görevi bırakabilir ama Ahmet Ağaoğlu gittiğinde yapı bozulmayacağı gibi eksilmelerle de güç kaybedecek bir yapı değil." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor