Şota transferleri bekliyor

Şota Arveladze’nin istediği hala stoper ve forvet takviyelerinin yapılmamış olması, ligin başlamasına kısa bir zaman kala taraftarları kuşkulandırıyor. Savunma hattında büyük sorun yaşayan ve bu durum Diffardange gibi amatör takıma karşı tekrar gün yüzüne

Şota transferleri bekliyor
Şota Arveladze’nin istediği hala stoper ve forvet takviyelerinin yapılmamış olması, ligin başlamasına kısa bir zaman kala taraftarları kuşkulandırıyor. Savunma hattında büyük sorun yaşayan ve bu durum Diffardange gibi amatör takıma karşı tekrar gün yüzüne çıkmasının ardından Bordo-Mavililer’de Gürcü çalıştırıcı dört gözle yeni isimlerini beklemeye başladı. 
 
Özer ile Bourceanu’yu sakatlıkları ve Mbia’yla Cavanda’yı da UEFA’ya gönderilen listede isimleri yer almaması nedeniyle yararlanamayan Arveladze, “1-2 yer dışında ekstra bir transfere gerek yok. Herkesin tam kapasiteye ulaşması için çalışıyoruz. Sakatlıkları nedeniyle oynamayan oyuncularımız döndüğü zaman daha sağlam planlar üzerine hareket edeceğiz. Ben takıma geç katıldım, sezonu erken açmak zorunda kaldık derken, oyuncularımla birlikte çalışma fırsatı az buldum” dedi. 
 
Bu arada Almanya kampında bulunan Süleyman Hurma transfer çalışmaları kapsamında Arveladze ile sürekli diyalog halinde. Gürcü hocaya, sezon açılana kadar 2 transfer yapacaklarının teminatını veren Hurma, görüştükleri isimlerle pazarlıkları sıklaştırmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor